Nyertes projekt

A kedvezményezett neve: Baricz 67 Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság


A fejlesztés tárgya, célja: Baricz 67 Trade Kft technológiai korszerűsítése


A támogatás összege: 9 990 470 Ft

Támogatás intenzitása:70%

GINOP-1.2.9-20-2021-00364


A projekt:
Cégünk folyamatosan kívánja bővíteni tevékenységét, ezáltal már nemcsak építő és tüzelőanyagokat vásárolhatnak tőlünk, hanem gépi földmunkát és készbetont is rendelhetnek, mixer illetve mixer/pumix logisztikával. Ezen tevékenységek erősítéséhez illeszkedik a gépparkunk további földmunkagéppel történő bővítése jelen pályázat keretén belül. Ezen komplex szolgáltatási palettával próbáljuk az építőiparban tapasztalható növekvő igények kielégítését lefedni.


A projekt megvalósítási helyszíne:7932 Szulimán, Vasútállomás 2.

A vállalkozás 2014 óta végzi itt a tevékenységét. Az eszközbeszerzés kapcsán figyelembevételre került a felhívás 3.6.1.1. pontjában támasztott
követelmények, melyeknek a székhely infrastruktúrája mindenben megfelel.
Pályázati projekt fő eleme egy nagyobb értékű minikotró beszerzése.
A jelenlegi építőipari tendenciákat figyelembe véve, jelentősen növekvő igényt tapasztaltunk mind a nagyobb, mind a kisebb magánszemélyek által folytatott építkezéseken a különböző gépi földmunkák tekintetében. Így hosszas mérlegelést követően jutottunk arra az álláspontra, hogy a meglévő eszköz és humánkapacitásunkat bővítenünk szükséges, a megnövekedett igények kielégítése céljából.
Számításaink szerint ezen megrendelések hosszú éveken keresztül fent fognak maradni, így a voksunkat egy minőségi megbízható gyártótól származó minikotró beszerzése mellett tettük le.
Reményeink szerint ezen döntés az elkövetkezendő évek során sokszorosan meg fog térülni. A projekt fő tárgyát képező minikotró beszerzése mellett, szintén fontos eleme a pályázati
költségvetésünknek az új építőipari szolgáltatásunkkal foglalkozó két munkaválónk bértámogatása,akik szakmai támogatása nélkül nem tudnánk sikerrel bevezetni ezen kapcsolódó szolgáltatásunkat.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.07.01.